RAAM 2016 - peti dan

Stanje na prvih treh mestih ostaja nespremenjeno, še vedno smo na 3.mestu, razlike pa se manjšajo. Pattinson že uspešno lovi vodilnega Bischoffa, Marko pa se počasi sestavlja skupaj in zvišuje tempo.

Kot je dejal šef ekipe Kerry, je Marko imel težave z nadmorsko višino, ko je premagal tri prelaze čez 10.000 feetov oz.3.300 m.n.v. Začel je zatekati in pridobil kar 4 kilograme, ki so mu seveda otežili delo na gorskih etapah. Teža je že začela padati, ko se je Marko približal Kanzasu, bil je težek dan, vendar zdaj končno normalno vozi.
 
Iz Kolorada smo torej prišli v Kanzas. Neskončna polja pšenice, koruze, travnikov, neskončne črede krav in neznosni smrad. Temperatura je čez dan še vedno visoka in Markota še vedno hladimo kolikor se da. Ponoči pa se ohladi in zaradi utrujenosti je občutek mraza še večji. Marko se po vseh težavah, počuti kot prerojen in po planu napreduje proti cilju.

 

Read 6730 times

2 comments

  • Comment Link Fredi Sunday, 19 June 2016 09:30 posted by Fredi

    Ajde Mare....sedaj se počasi šele začenja dirka....odlično nadzoruješ potek in skupaj z ekipo lahko dosežeš to kar si želiš in ti iz srca privoščim: zmago na letošnjem RAAM-u...stisni do konca in ko ti je najtežje, verjamem da druga dva pred teboh na progi še bolj trpita, ker vesta, da jima Mare diha za vrtom....Gasaaaaa pubec gasaaaa

  • Comment Link Luka Monday, 20 June 2016 08:43 posted by Luka

    Saj vem, da imate vse v milimetre preštudirano, ampak če bo še zatekal malo predebatirajte in prilagodite vnos soli in ostalih mineralov. Drgač pa samo gasa naprej!!! :)

Leave a comment

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna. Osnovni HTML je dovoljen. / Fields marked with (*) are required. Basic HTML code is allowed.

 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobnosti na povezavi.

Sprejemam piskotke.