Nazaj na RAAM v letu 2016

Vsi, ki me poznate veste, da imam rad kolesarstvo in Dirko preko Amerike. Po moji zadnji udeležbi leta 2013, sem se je leta 2014 udeležil kot sodnik, lani pa kot šef ekipe Scotta Ragsdalea. Ti dve izkušnji sta mi dali nov pogled na dirko in obenem sta me napolnili z željo, da bi svoje novo znanje uporabil in izboljšal svoj rezultat na dirki. Moj najboljši rezultat je 9 dni in 2 uri in prepričan sem v svoje sposobnosti izboljšati ta rezultat. Torej bo moj prvi cilj pridružiti se elitnemu klubu kolesarjev, ki so dirko končali prej kot v devetih dnevih. Ali lahko zmagam? Vse kar lahko obljubim je, da bom dal vse od sebe. Zmaga so moje sanje in bi vsekakor pomenila višek moje kolesarske kariere.

 

Veliko sem razmišljal o tem. Leto 2015 je bilo težko zame in za mojo družino, izgubili smo očeta le nekaj mesecev po tem, ko so mu diagnosticirali raka na možganih. Težko je bilo gledati kako hitro propada mož, ki sem ga občudoval vse življenje. Oče me je vedno učil naj sledim svojim sanjam in ta RAAM bo posvečen njemu. Mislim, da ne potrebujem boljše motivacije kot je dirkanje očitu v spomin. Torej, gremo na RAAM 2016! Potrudil sem bom odpeljati svojo najboljšo dirko in pokazati mlajšim dirkačem, kako se reči streže.

Tudi vi ste lahko del mojega RAAM-a. Pomagajte mi zbrati potreben proračun s sponzoriranjem ene od časovnih postaj na RAAM. Podrobnosti si oglejte TULE. Najlepša hvala!

 

Prebrano 5936 krat
 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobnosti na povezavi.

Sprejemam piskotke.