Hvala vsem udeležencem spinning maratona RAAM!

Za nami je prelep spinning maraton "Spin across America". Najlepša hvala vsem udeležencem! Sploh ne veste, kako prijetno ste me presenetili z množično udeležbo in verjemite, da se bom večkrat spomnil na vas, ko bom sam vrtel pedala po Ameriki. 

Ko se lotiš takega projekta seveda ne gre brez pomoči. V prvi vrsti je potrebno imeti prostor in sem bil izredno vesel, ko so me podprli v fitnes centru Sokol Laguna, kjer tudi sicer vodim jutranjo vadbo. Marko in Maja sta bila naklonjena moji ideji, samo mojo idejo o 12ih urah smo skrajšali na 6 in povečali število koles, saj se je seznam rezervacij kar hitro polnil. Tako je bilo potrebno iz dveh centrov pripeljati kolesa in šele tik pred zdajci so bila na svojem mestu. Hvala centroma Dolgi most in Cubo za izposojo koles, Turbo M in Urši za kombija ter Borutu, Maticu in Lekovi ekipi za pomoč pri transportu.

Potem pa končno čas za užitek - na kolo in švicanje se je začelo. Tempo so nam pomagali držati Sokolovi spinning inštruktorji in povrhu smo bili deležni celo glasbe v živo. Nekateri ste vztrajali 6 ur, nekateri 4, nekateri 2 uri, za kar vam čestitam. Vaša energija in pozitivni odnos, me bosta bodrila do samega starta dirke in gotovo tudi v najtežjih  trenutkih dirke same, z vašimi prispevki pa se je nabralo 720EUR. Hvala!

Zahvalil bi se še Gatoradu, Mlekarni Zelene doline, Sladki Katki, Nupo, Red Bullu in Piceriji Pinki, ki so poskrbeli za naše energijske potrebe. 

 

Read 8449 times
 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobnosti na povezavi.

Sprejemam piskotke.