Kaj je šlo po planu na RAAM-u 2013? 1. WINFORCE & TURBO KATKE

Vsi, ki spremljate moj blog že veste, kaj vse je šlo narobe na letošnjem RAAM-u - težave z avtodomom, še bolj pa bolezen pred dirko, katere posledice so kar precej krojile izid moje dirke. Pravzaprav sem lahko zelo zadovoljen, da sem v takem stanju sploh uspel končati dirko. V naslednjih blogih nekaj več o pozitivnih izkušnjah ki so me (poleg trdoglavosti) pripeljale na odlično 5. mesto.

Po težavah s prebavo na zadnjem RAAM-u 2011, sem se letos odločil za mešanico tekoče in "trde" prehrane. Vsako drugo uro sem torej popil 1 bidon Carbo Basic + in zaužil 2 Ultra Energy gela, vsako naslednjo pa pojedel 2 ploščici Turbo Katka. 1x dnevno smo dodali še topli obrok, kar so bili večinoma makaroni, pa kdaj pa kdaj še kakšen sendvič, pa tudi kak Big Mac se je našel vmes. Poleg CB+ sem pil Gatorade. Kadar zaradi vročine en bidon na uro ni bil dovolj, smo dodali bidon vode (običajno v termo bidonu s kockami ledu).

 

Prvič na mojih RAAM-ih (ki jih ni tako malo) sem prišel do cilja brez kakršnekoli težave s prebavo. Na vseh dosedanjih dirkah sem prej ali slej dobil drisko, tokrat ne. Zadeva je delovala 100/h in me prav veseli, da smo končno našli ustrezni režim prehrane. Ob naslednjem nastopu torej ena skrb manj!

Najlepša zahvala gre podjetjema WINFORCE in Pri sladki Katki, ki sta me podprli pri nastopu.

Prebrano 117847 krat
 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobnosti na povezavi.

Sprejemam piskotke.