GREMO DESETIČ NA DIRKO PREKO AMERIKE - RAAM 2019!

Ni skrivnost, da imam rad kolesarstvo in Dirko preko Amerike. To je dirka, ki je spremenila moje življenje. Udeleženec te dirke sem bil devetkrat kot tekmovalec in dvakrat v drugačni vlogi (enkrat kot sodnik in drugič kot vodja ekipe). Na vsaki od teh dirk sem se naučil nekaj novega o dirki in o sebi samem. To znanje bi rad uporabil in izboljšal svoj rezultat na dirki. Moj najboljši rezultat je 9 dni in 2 uri in prepričan sem, da sem kljub relativni starosti še vedno sposoben izboljšati ta rezultat. Torej bo moj prvi cilj pridružiti se elitnemu klubu kolesarjev, ki so dirko končali prej kot v devetih dnevih. Ali lahko zmagam? Vse kar lahko obljubim je, da bom dal vse od sebe. Zmaga so moje sanje in bi vsekakor pomenila višek moje kolesarske kariere.

Torej, gremo na RAAM 2019, moj deseti RAAM! Potrudil sem bom odpeljati svojo najboljšo dirko in pokazati mlajšim dirkačem, kako se reči streže.

Tudi vi ste lahko del mojega RAAM-a. Pomagajte mi zbrati potreben proračun s sponzoriranjem ene od časovnih postaj na RAAM. Podrobnosti si oglejte TULE. Najlepša hvala!

Prebrano 3403 krat
 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobnosti na povezavi.

Sprejemam piskotke.