Trinajsti 24-urni kolesarski maraton z Markom Balohom

 

V petek, 26. januarja 2018, se v Športnem centru Millenium v BTC Cityju Ljubljana znova obeta tradicionalni kolesarski spektakel: 13. dobrodelno 24-urno kolesarjenje z Markom Balohom, ki ga podpira družba BTC. Obiskovalci bodo lahko ob športnem druženju z enim najboljših svetovnih ultramaratonskih kolesarjev z donacijo prispevali sredstva za projekt Gibaj in zmagaj.

Marko bo z velikim veseljem ponovno sedel na kolo za celih 24 ur, z začetkom 26. januarja 2018 ob 14. uri. Pridružil se mu boš lahko tudi ti. V fitnes centru ŠC Millenium bomo skupaj na sobnih kolesih ob gledanju posnetkov ameriške in slovenske pokrajine virtualno obkrožili Slovenijo. Vse, kar potrebuješ, je športna oprema (majica s kratkimi rokavi, kratke hlače, športne copate), brisača in dobra volja!

V primeru kolesarjenja, je obvezna rezervacija termina oz. kolesa na recepciji ŠC Milleniuma na telefonski številki 01/ 585 15 00. Lahko pa se oglasiš samo na klepet in druženje ter uživaš v dobrih ritmih. Letošnja novost je namreč DJ, ki bo glasbo vrtel v živo.

Tokratno dobrodelno kolesarjenje je namenjeno zbiranju sredstev za projekt Gibaj in zmagaj. Dobrodelni prispevek je 10€/uro kolesarjenja.

Pobudniki Zavod Gibaj in Zmagaj so pripravil poletni tabor za mlade, s katerim želijo spodbuditi k zdravem, aktivnem in pozitivnem življenjskem slogu ter poskrbeti za primerno telesno težo mladih. V mesecu dni bodo v 4-ih tedenskih terminih 300 mladim omogočili nepozabne aktivne počitnice. Na taboru bodo izvajali aktivnosti in delavnice s področja zdrave prehrane, aktivnega življenja in pozitivne samopodobe.

Hvala Rotary klub Ljubljana Nike za podporo izvedbe in tebi, ki deliš srečo in upanje. Dogodek bo potekal s pomočjo Prenos vŽIVO.si , ki bo dogodek neposredno prenašal 24 ur.

Vabljen, da z Markom kolesariš tudi ti!

Donacije na: 

Podatki Rotary Ljubljana Nike

Transakcijski račun 

SI56 0510 0801 3659 144

 

 

 

Prebrano 6830 krat
 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobnosti na povezavi.

Sprejemam piskotke.