Poročilo s trening kampa na Kanarskih otokih (Gran Canaria)

Kratko poročilo s trening kampa na Gran Canariji, ki poteka med 14. in 28. februarjem 2018:

Z letalom smo prileteli direktno iz Bergama okoli 11. ure. Prevoz do hotela je bil hiter, nekaj več časa smo čakali na sobe. Ob dveh smo jih končno dočakali, se preoblekli, kolesa so bila medtem že pripravljena in odpravili smo se na prvo vožnjo, bolj za pretegniti noge, kot pravi trening. Razočarano smo ugotovili, da je cesta za Puerto Mogan zaradi plazu zaprta in smo ostali brez kavice. Smo si jo pa privoščili po treningu pri svetilniku v Maspalomasu.

V naslednjih treh dneh smo prevozili skupno 510km z več kot 10.000 metri vponov. Ja, otoku Gran Canaria je ravnino precej brezpredmetno iskati. ;) Na zadnji od teh treh dni smo obkrožili otok, v 215km se je nabralo kar 4.100m višincev. Uživali smo predvsem v zelo drugačni vegetaciji na severnem delu otoka.

Na peti dan smo si privoščili zasluženo regeneracijsko vožnjo v dolžini 57km, z nekaj prijatelji Slovenci smo se odpeljali na kavico v obmorsko mestece Arinaga. Potem pa z vetrom v hrbet s hitostjo 50+km/h nazaj proti Maspalomasu. Popoldne še nekaj službenih obveznosti, pa masažica in dan počitka je bil mimo.

Morda se kdo sprašuje kako je kolesarski trening kamp postal ultra-kolesarski? Odgovor je preprost, če so vsi udeleženci ultra-kolesarji, dolge ure na kolesu sploh niso probem, ampak predvsem uživancija!

#TrainingCamp #cycling #fun #BalohCoaching #ChampionsAcademy#PetrolSlovenija #Petrol #BTCCity #BTC #OceanOrchids #RAAM 

Prebrano 5965 krat
 

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobnosti na povezavi.

Sprejemam piskotke.